Overkappingen

"In de hedendaagse wereld van architectuur en design komen overkappingen tot leven als elegante synergiën tussen functionaliteit en innovatie. Deze moderne structuren, verrijkt met geavanceerde automatiseringstechnologieën, openen een nieuw hoofdstuk in comfort en efficiency.

Lees meer »

Sectionale poorten

Sectionaalpoorten openen verticaal en liggen plaatsbesparend onder het plafond. Dankzij deze constructie bieden ze maximale ruimte in en vóór de garage. Garagesectionaalpoorten kunnen in elke garage-opening worden gemonteerd en bieden een doorrijbreedte die maximaal 14 cm breder is dan bij kantelpoorten. Bovendien zijn ze door middel van duurzaam elastische en weersbestendige afdichtingen aan alle vier zijden optimaal afgedicht.

Lees meer »

ramen en deuren PVC

De moderne ramen in het IGLO 5 en  IGLO 5  Classicsysteem zijn een combinatie van  schoonheid en functionaliteit met geavanceerde oplossingen op het gebied van energie efficiëntie. 

Lees meer »

 

Klaar voor de Volgende Stap?

 

 

Neem vandaag nog contact op met Bouw MV Consulting. Laten we samenwerken om uw woning de uitstraling te geven die het verdient.