Zie je het bos door de bomen niet?

Vind hieronder jouw vragen beantwoordt.

Heb je een vergunning nodig en weet je niet hoe te starten?

Bouw MV Consulting BV neemt graag de verantwoordelijkheid op zich om alle noodzakelijke vergunningen en bijbehorende premies voor jouw project aan te vragen. Ons ervaren team van experts is toegewijd aan het vereenvoudigen van het vergunningsproces en het maximaliseren van de financiële voordelen voor jou als klant.

Het verkrijgen van de juiste vergunningen is een cruciale stap in elk bouwproject. Het is een complex proces dat vaak gepaard gaat met strikte regelgeving en specifieke eisen van lokale overheden. Bouw MV Consulting BV begrijpt het belang van een vlotte vergunningsprocedure en streeft ernaar om deze taak efficiënt en effectief uit te voeren.

Onze dienstverlening omvat een grondige analyse van jouw project om de benodigde vergunningen te identificeren. Of het nu gaat om gevelwerken, dakwerken of zelfs regularisaties binnen een vergunningsaanvraag, wij zorgen ervoor dat elk aspect zorgvuldig wordt behandeld. Onze experts hebben uitgebreide kennis van de geldende wet- en regelgeving en houden rekening met lokale voorschriften om ervoor te zorgen dat aan alle vereisten wordt voldaan.

Heb je recht op premies en je weet niet hoe te beginnen?

Daarnaast nemen we ook de verantwoordelijkheid voor het aanvragen van de bijbehorende premies. Dit omvat het onderzoeken van beschikbare subsidies, belastingvoordelen en andere financiële stimuleringsmaatregelen die mogelijk van toepassing zijn op jouw project. Bouw MV Consulting BV streeft ernaar om de kosten van het project te optimaliseren en te profiteren van eventuele financiële voordelen die beschikbaar zijn.

Ons proces begint met een gedetailleerde consultatie, waarin we jouw specifieke projectbehoeften en doelstellingen bespreken. Op basis daarvan ontwikkelen we een aangepaste strategie voor vergunningsaanvragen en premieaanvragen. Gedurende het gehele proces houden we open communicatielijnen, zodat je op de hoogte blijft van de voortgang en eventuele vragen kunt stellen.

Het zogenaamde 50%? Wij geven je het echte plaatje weer.

Nee, je krijgt geen 50% van je factuur terug. Wij gaan jouw geen fabeltjes wijsmaken. Je ziet op facebook advertenties heel vaak de zin terug "Krijg 50% terug". Dat zou toch mooi zijn? Maar helaas is dit een fabeltje, wat wel correct is, kan je hieronder terugvinden.

 

Wat je kan aanvragen zijn de premies die gebaseerd zijn op je factuur, op wat je laat veranderen aan je woning, je belastbaar gezamelijk inkomen, jouw persoonlijke situatie en eventueel andere zaken die belangrijk zijn. Welke dat zijn bespreken we graag met jou. Daarin zullen we samen met jou een berekening maken van wat je effectief zou kunnen terugkrijgen bij een aanpassing van een van onze diensten. In principe kunnen we bij een bezoek en na de opmaak van een offerte reeds de benaderbare som vernoemen die je zal kunnen terugkrijgen.

 

 

Bouw MV Consulting BV staat garant voor professionaliteit, nauwkeurigheid en toewijding bij het afhandelen van vergunningen en premies. Wij streven ernaar om de last van administratieve taken van jouw schouders te nemen, zodat je je kunt concentreren op de kernaspecten van jouw project. Kies voor Bouw MV Consulting BV voor een soepel en succesvol verloop van jouw bouwproject.

Ontdek onze prijzen.

Onze tarieven zijn steeds afhankelijk van welk type vergunning en premie moet worden aangevraagd. Daarom zijn prijzen steeds persoonlijk. Afhankelijk van welke vergunningen, aanvullend met regularisaties, kan de prijs verschillen. Contacteer ons hieronder voor meer informatie rond jouw project.

*Wanneer je bij ons aankoopt, zullen de kosten niet aangerekend worden. Dit geldt enkel voor goedgekeurde, met voorschot betaalde offertes.