Ramen en deuren aluminium

Gepubliceerd op 29 november 2023 om 14:48

 

MB-86N SI

MB-86N SI aluminium ramen vallen op door hun uitstekende thermische isolatieparameters en modern design. Met meer dan 200 kleuren om uit te kiezen en talloze extra opties kunt u uw ramen volledig personaliseren. Dit raamsysteem kan ook worden uitgerust met Smart Home-oplossingen.

 

MB-79N SI

De nieuwe lijn aluminium ramen met verhoogde thermische isolatie, uitgerust met isolerende inzetstukken en een tweecomponenten middenpakking, zorgen voor lagere stookkosten. Het moderne ontwerp met meer dan 200 kleuren gecombineerd met vele extra opties zal de meest veeleisende klanten tevreden stellen.

 

MB-70HI

Aluminium ramen gemaakt met dit systeem kunnen zowel in individuele gebouwen als in aluminium gevels worden toegepast. De lichtgewicht en duurzame constructie zorgt voor een hoog comfortniveau voor jarenlang gebruik.

 

 

MB-70

Windows MB-70

Het moderne aluminiumsysteem dat wordt gebruikt voor de productie van architecturale buitenelementen die thermische en akoestische isolatie vereisen.

 

 

 

MB-45

Windows MB-45

Modern aluminium systeem waarmee een divers interieurontwerp kan worden gecreëerd.

 

Glas

DRUTEX, met ruim 25 jaar ervaring in de productie van composietglas, biedt een zeer ruim assortiment glas waarmee u uw ramen en deuren kunt uitrusten. Ze voldoen aan strenge eisen op het gebied van energie-efficiëntie en geluidsisolatie. Verder omvat het aanbod gelaagd glas (veilig en inbraakwerend), zonwerend glas, glas met verhoogde geluidsisolatie, gehard glas, sierglas en gezandstraald glas.

 

Aluminium ramen - extra opties

Creëer de ramen die aan uw verwachtingen voldoen.

 

 

Muntin-repen
Muntin bars voegen een klassieke en tijdloze stijl toe aan uw ramen en deuren.
Interne roedenstangen
Maten: 8/18/26/45 mm

 

 

Betrouwbare fittingen
MACO beslag is de perfecte oplossing op het gebied van veiligheid en functionaliteit van ramen en deuren van PVC, aluminium en hout.
Comfortfittingen
TBT-fittingen
Reed-schakelaar

 

 

Gezandstraald glas
Laat uw unieke stijl zien op uw ramen en deuren. Wij bieden de mogelijkheid om elk zandstraalpatroon in drie grijstinten te creëren.

 

 

Afstandhouders
Gegalvaniseerd stalen frame is de standaard. Hoever Het is mogelijk om te kiezen voor het Swisspacer Ultimate warmframe.
Gegalvaniseerd staal
(standaard)
Swisspacer Ultimate
Zwart
Swisspacer Ultimate
Bruin

 

 

Ventilatie
Dankzij onze ventilatoren zorgen uw ramen en deuren voor een goede ventilatie en frisse luchtstroom.

 

Handvatten

Onze handgrepen van PVC, aluminium en hout onderscheiden zich door hun hoge esthetiek, functionaliteit en duurzaamheid. Dankzij verschillende kleurmogelijkheden kunnen ze perfect worden afgestemd op de kleur van de ramen, deuren of de kleurstelling van het gebouw.