Wij doen opmetingen met een drone.

Wil jij ook jouw woning opmeten aan de hand van een drone. Een duidelijk beeld krijgen van je woning, je dak, je gevel, dan kan je beroep doen op onze opmetingsdienst. Hierbij komt een expert ter plaatse met een drone en zal in een bepaalde gridformule een totaal beeld nemen van jouw woning. Deze vlucht duurt maximaal 10 minuten. De aanvraag hiervoor is vrij simpel, je geeft bij je bezoek aanvraag gewoon door of je dit wenst.

Deze dienst word tevens geheel gratis aangeboden.

Wat zijn de voordelen?

Je krijgt van ons een gedetailleerd beeld van de oppervlakten.

Hierbij meten we echt alles in detail uit, en krijg je daarvan ook een rapportage.

de volgende zaken kunnen we effectief uitmeten:

Noordboom - Kielgoot - Goot - Nok - Pannen - Hout en lijst - Leien - Stellingopmeting - zowel lopende meters als vierkante meters.

Daarnaast kan je bij ons beroep doen voor je ramen en deuren en je gevels uit te meten.

 

Hoe gaan we te werk.

 

We starten onze drone op bij jouw woning en stijgen tot een hoogte van 25m boven jouw hoogste punt van de woning.

Dan starten we met een grid opname, wat betekent dat we een 5 tot 8 keren heen en weer gaan verticaal en opnieuw horizontaal.

Nadien keren we huiswaarts na de verkregen informatie van jou als klant. Onze ervaren dronebestuurders gaan dan met een softwarepakket jouw woning onder de loep nemen en zullen aan de hand van de gevraagde verkregen informatie jouw woning gaan opmeten. Aan de hand van de uitmetingen hierboven beschreven, ontvang je dan van ons een rapport in PDF waarin je de correcte afmetingen krijgt, die we nadien terugkoppelen in de offerte. Zo ben jij steeds zeker van de juiste opmeting. Binnenkort mag je zelf bij ons eens binnenkijken want wij zullen de software in werking ook eens tonen, met een Nederlandstalige uitleg erbij door 1 van onze ervaren dronebestuurders. Deze kan je dan in een video terugvinden op deze pagina, meer info volgt hier nog over.

Hou er rekening mee dat in bepaalde steden en gemeenten er een aanvraag moet lopen om te kunnen opstijgen. Zonder toelating kunnen we soms niet direct van de grond. Daarom is het belangrijk dat als je een opmeting met de drone wenst, je dit tijdig aan ons laat weten zodoende we de aanvraag op tijd kunnen indienen.

Dit betreft vooral de kuststreken en de steden met een vliegveld, hetzij militair, hetzij voor gewone vluchten.

 

Download hieronder een voorbeeld.

Voorbeeld van een opmeting.
PDF – 13,0 MB 77 downloads

Bouw MV Consulting heeft recentelijk een strategische samenwerking aangegaan met AiroCollect, een toonaangevend bedrijf gespecialiseerd in drone-gebaseerde technologieën voor bouwinspecties. Deze samenwerking stelt ons in staat om onze dienstverlening naar een hoger niveau te tillen en onze klanten nog beter van dienst te zijn.

Door gebruik te maken van geavanceerde drones kunnen we nu nauwkeurige metingen uitvoeren van verschillende bouwelementen, met name daken en gevels. Deze metingen worden vervolgens geïntegreerd in onze software, waar ze worden verwerkt tot gedetailleerde en accurate analyses. Op basis hiervan kunnen we onze klanten voorzien van precieze en eerlijke offertes die perfect aansluiten bij hun behoeften.

De voordelen voor onze klanten zijn talrijk. Allereerst bieden we hen een ongeëvenaarde nauwkeurigheid en betrouwbaarheid dankzij de geavanceerde technologieën van AiroCollect. Daarnaast verzekeren we onze klanten van transparantie en eerlijkheid door hen in staat te stellen de exacte afmetingen van hun daken en gevels te kennen voordat ze een offerte ontvangen. Dit stelt hen in staat om weloverwogen beslissingen te nemen en zorgt ervoor dat er geen verrassingen zijn tijdens het bouwproces.

Kortom, door de samenwerking met AiroCollect kunnen we onze klanten een hoogwaardige en op maat gemaakte service bieden, waarbij elk aspect van hun project zorgvuldig wordt behandeld en geanalyseerd, van begin tot eind.

Bouw MV Consulting BV is geregistreerd als dronegebruiker.

Onze EASA gegevens zijn niet openbaar op onze website te bekijken. Deze zijn steeds op locatie op te vragen.