Vind je iets niet op onze website, bel ons, want als consultant bureau zijn we zeker dat we wel een oplossing kunnen bieden, zoniet, verwijzen we je met plezier door.

Duurzaamheid, uitstekende isolatie eigenschappen en eenvoudig onderhoud. Pvc ramen en deuren in kunststof zijn mooi, veilig, maar blinken toch vooral uit door het comfort.

Hout is al eeuwenlang een erg populair materiaal voor ramen en deuren. De voordelen zijn dan ook genoegzaam gekend: hout voelt warm aan en biedt een uitstekende warmte- en geluidsisolatie.

Aluminium is een licht materiaal en daarom geschikt voor slanke en grote raampartijen. Het is duurzaam, geeft barsten geen kans en is ongevoelig voor weersinvloeden. Aluminium is gemakkelijk te onderhouden.

Rolluiken zorgen voor een veilig gevoel, duurzaamheid en mooie vormgeving. Het nuttige met het aangename combineren. Rolluiken zijn van alle gemakken voorzien om uw huiselijk comfort te verhogen.

 

 

 

Uw sectionele poort, voor uw woning of bedrijf, wordt met de grootste zorg geproduceerd en gemonteerd. Wij verzorgen de afwerking tot in de puntjes en nemen uw oude poort terug mee.

 

 

 

 

Vliegenramen zijn een essentiële aanvulling voor een verhoogd wooncomfort.  Dankzij een ESH vliegenraam haalt u het mooie weer in huis, maar houdt u vliegen, muggen en andere insecten buiten!

 

 

 

Steenstrips op maat gemaakt, met de gewenste kleur en uiteraard met zorg geplaatst, waarbij vergunningen en premies voor jou worden aangevraagd, dit kan toch niet makkelijker? 

Crepi, een goedkopere oplossing voor het bedekken en isoleren van je gevel, met een strakke look waarin je verschillende kleuren hebt. Kies nu ook voor crepi en kijk welk resultaat je mag verwachten

De gemiddelde prijs van gespoten kurk bedraagt 60 à 120 euro per m2. Hoeveel de kosten van het bekleden van de gevel met spuitkurk precies zullen bedragen, is afhankelijk van verschillende factoren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het aantal lagen dat wordt aangebracht, de totale oppervlakte van de gevel en de bereikbaarheid ervan.

Isolatiepanelen, ook wel sandwichpanelen genoemd, bestaan uit twee platen met daartussen een isolatiemateriaal, bijvoorbeeld kunststof hardschuim of minerale wol. De panelen worden veel gebruikt voor isolatie van platte daken en hellende daken.

Overkappingen waarbij geautomatiseerde mogelijkheden bestaan, waarbij wanneer het regent deze automatisch sluiten, of zonder automatisatie. Overkappingen die je kan afsluiten aan de hand van panelen aan de zijkant in verschillende mogelijkheden. Een overkapping zorgt voor extra vierkante meters ruimte. Extra veel woongenot voor jou en al je naasten. Daarnaast vergroot het ook nog eens de verkoopkans van je woning, een win-winsituatie dus! Met een terrasoverkapping word je huis meer waard.