Waarom kiezen voor terradeck

Transformeer uw terras met een terradeck

Terradeck is een aantrekkelijke keuze voor mensen die op zoek zijn naar een duurzaam, onderhoudsarm en esthetisch terrasoppervlak dat bestand is tegen de elementen.

Waarom Kiezen voor Terradeck

Terradeck is een type terrasvloer dat gemaakt is van composietmateriaal, meestal een mix van houtvezels en gerecycled kunststof. Hier zijn enkele redenen waarom mensen kiezen voor Terradeck:

1. Duurzaamheid:

Terradeck is zeer duurzaam en bestand tegen slijtage, krassen, vlekken en vervaging door blootstelling aan de elementen, zoals zonlicht en regen.

 

2. Onderhoudsgemak:

In vergelijking met traditioneel houten terrassen vereist Terradeck weinig onderhoud. Het hoeft niet te worden geschuurd, geverfd of gebeitst, en kan eenvoudig worden gereinigd met water en zeep.

 

3. Weerbestendigheid:

Terradeck is bestand tegen vocht, schimmel en insecten, waardoor het ideaal is voor buitentoepassingen waar traditioneel hout kan rotten of kromtrekken.

 

4. Veiligheid:

Het oppervlak van Terradeck is vaak slipbestendig, wat zorgt voor een veilige en stabiele ondergrond, zelfs bij nat weer.

 

5. Esthetiek:

Terradeck is verkrijgbaar in verschillende kleuren en afwerkingen, waardoor je een terras kunt creëren dat past bij je persoonlijke smaak en de stijl van je huis.

 

6. Milieuvriendelijkheid:

Omdat Terradeck gemaakt is van gerecyclede materialen en duurzaam geproduceerd kan worden, is het een milieuvriendelijk alternatief voor traditioneel hout.

 

7. Lange levensduur:

Terradeck heeft over het algemeen een langere levensduur dan traditioneel hout, waardoor het een kosteneffectieve investering kan zijn op lange termijn.

 

Contacteer ons voor meer info

Onze Werking

  1. Consultatie: Neem contact op met ons team voor een persoonlijke consultatie. We bespreken uw wensen en de mogelijkheden.
  2. Ontwerp: Samen met u ontwerpen we een gevel die perfect past bij uw huis en stijl.
  3. Installatie: Onze ervaren installateurs zorgen voor een vlekkeloze montage, met respect voor uw tijd en eigendom.
  4. Geniet: Bewonder uw getransformeerde gevel en geniet van een verhoogde woningwaarde en wooncomfort.