KNAUF MULTIFIT 035 - DIKTE 180mm 

ONDERDAK ISOLATIE

Een onbeklede, opgerolde isolatieplaat vervaardigd uit minerale glaswol met ECOSE® Technology, met een uitstekende isolatiewaarde. Deze platen zijn specifiek bestemd voor de thermische en akoestische isolatie van hellende daken met regelmatig alsook onregelmatig daktimmerwerk. Voor een gemakkelijke versnijding zijn de platen voorzien van snijmarkeringen om de 10 cm.

Multifit 035 is speciaal ontworpen voor de thermische en akoestische isolatie van hellende daken en is geschikt voor zowel nieuwbouw als renovatie en voor zowel een regelmatig als onregelmatig daktimmerwerk. Multifit 035 is ideaal om te isoleren tussen de kepers of spanten van de dakconstructie en kan in twee lagen toegepast worden. Daarnaast kan dit product ook toegepast worden om zoldervloeren te isoleren (zowel op de vloer als tussen de balken). Door de grote zijwaartse elasticiteit klemt het product zich tussen het houten regelwerk zonder benodigde bevestigingen. In combinatie met het LDS-systeem garandeert men een optimale lucht- en waterdampdichtheid.

Knauf Multifit 035

Glaswol dakisolatie voor hellende daken

Thermische en akoestische isolatie voor hellende daken

Onbeklede, halfharde, opgerolde isolatieplaat. De voorziene snijmarkeringen maken het gemakkelijk om op maat te snijden.
Door de grote zijwaartse elasticiteit klemt deze dakisolatie zich tussen de balken en sparren van de dakconstructie zonder bijkomende bevestigingen.

 

In combinatie met een dampscherm Homeseal LDS 100 of Homeseal LDS 2 aan de warme zijde van de isolatie, garandeert men een optimale lucht en waterdampdichtheid.

 

Ideaal voor zowel nieuwbouw als renovatie.

Downloads