Waarom kiezen voor luchtgommen

Mensen kiezen voor luchtgommen vanwege de zachte reiniging, veelzijdigheid, milieuvriendelijkheid en nauwkeurige controle over het reinigingsproces.

Waarom Kiezen voor Terradeck

Luchtgommen is een techniek voor het reinigen en renoveren van oppervlakken, meestal hout, steen, metaal of beton, door gebruik te maken van perslucht en een straalmiddel zoals fijn gemalen glas of soda. Hier zijn enkele redenen waarom mensen kiezen voor luchtgommen:

 

1. Zachte reiniging:

Luchtgommen is een delicate methode die oppervlakken reinigt zonder ze te beschadigen. Het verwijdert verf, vuil, roest, vernis en andere onzuiverheden zonder schade aan te brengen aan het oorspronkelijke materiaal.

 

2. Veelzijdigheid:

Deze techniek kan worden toegepast op verschillende materialen, waaronder houten meubels, gevels, metalen oppervlakken en zelfs monumenten, waardoor het een veelzijdige optie is voor verschillende renovatieprojecten.

 

3. Milieuvriendelijkheid:

In vergelijking met sommige chemische reinigingsmethoden is luchtgommen milieuvriendelijker omdat het gebruikmaakt van natuurlijke straalmiddelen zoals soda of glas, die minder schadelijk zijn voor het milieu.

 

4. Nauwkeurige controle:

Met luchtgomapparatuur kunnen operators de druk en het straalmiddel nauwkeurig regelen, waardoor ze een zachte of agressievere reiniging kunnen uitvoeren, afhankelijk van de vereisten van het project.

 

5. Minimaliseert stof en rommel:

Luchtgommen is een relatief schone techniek omdat het straalmiddel en het vuil worden opgevangen door een stofafscheider, waardoor de hoeveelheid stof en rommel in de omgeving wordt geminimaliseerd.

 

6. Voorbereiding voor afwerking:

Na het luchtgommen zijn oppervlakken vaak klaar voor afwerking, zoals schilderen, oliën of lakken, omdat ze grondig gereinigd en ontdaan zijn van eventuele onzuiverheden.

 

Over het algemeen is luchtgommen een populaire keuze voor mensen die op zoek zijn naar een effectieve, veelzijdige en milieuvriendelijke methode voor het reinigen en renoveren van verschillende oppervlakken.

Contacteer ons voor meer info

Onze Werking

  1. Consultatie: Neem contact op met ons team voor een persoonlijke consultatie. We bespreken uw wensen en de mogelijkheden.
  2. Ontwerp: Samen met u ontwerpen we een gevel die perfect past bij uw huis en stijl.
  3. Installatie: Onze ervaren installateurs zorgen voor een vlekkeloze montage, met respect voor uw tijd en eigendom.
  4. Geniet: Bewonder uw getransformeerde gevel en geniet van een verhoogde woningwaarde en wooncomfort.